Sådan laver du en Back Walkover for begyndere

Back walkover – lær at lave en back walkover på 1 dag (for begyndere)

Et klassisk gymnastikbevægelse er en back walkover og er et glimrende basis-trick til gymnastik.

Se videoen, der viser præcis hvordan du gør:

Den begyndende gymnast skal først mestre en stående bagbøjning og et kick-over, før den går videre til den mere komplekse walkover. Fleksibilitet i ryggen, en stærk kerne og robuste skuldre er også påkrævet. Øv den bageste walkover i nærværelse af en certificeret gymnastik træner. Bed træneren om at få øje på dig ved at støtte ryggen eller løfte arbejdsbenet, da du får styrke og evner i manøvren.

Varm op med fem til ti minutters moderat kardioaktivitet, såsom løb, cykling eller springtov. Følg kardio med 10 minutters kropsvægtøvelser, som pushups, rækker og broer, for at aktivere dine skuldre, ryg, kerne og hofter.

Stå højt med dine skuldre, hofter og ankler i en linje. Forlæng dine arme over hovedet, med dine overarme på linje med dine ører. Træk dine mavemuskler, løft brystet let, og skub skuldrene ned ad ryggen.

Løft det ene ben lige ud foran dig med tæerne spidse. Hold basen eller det nederste ben så lige som muligt.

Stræk din krop op, mens du buer ryggen for at starte en bagbøjning. Skub hofterne lidt fremad, når dine hænder når ud til gulvet bag det stående ben. Lad det løftede ben strække sig mod loftet. Fokuser dit blik på dine hænder, hvilket hjælper med at holde hovedet i en neutral position.

Gå gennem en omvendt splittelse ved at trykke dine hænder ned i jorden og løfte det stående eller bundben for at være parallelt. med gulvet foran din krop. Samtidig sænkes det første ben for at være parallelt med gulvet bag din krop; benene danner en lige linje fra hæl til hæl. Din torso skal være centreret over dine skuldre, når du opretholder engagementet i dine mavemuskler.

Sænk foden af det første ben ned på gulvet direkte under hoften. Fortsæt med at presse ind i dine hænder, mens du svinger det andet ben over og bring det på gulvet bag din krop. Løft dit hoved, dine arme og din torso mod loftet, når du står op i en lungeposition.

Tips

Styr dine skuldre med modstandstræning. Mangel på skulderstyrke og fleksibilitet er et almindeligt problem for begyndende gymnaster, ifølge Darrell Barnes, certificeret atletisk træner hos Vincent Sports Performance i Indianapolis, som rapporteret af USA Gymnastics. Inkluder sideløft, sideløft og rækker i dit modstandstræningsprogram mindst to gange om ugen. Gennemfør tre sæt med otte til 12 reps pr. Øvelse.

Advarsler

Konsulter en læge, inden du begynder med en gymnastikpraksis. Informer din læge, hvis du har nogen ryg- eller skulderskader.

Indholdsfortegnelse