Instruktioner til Sportline stopur 240

Sportline 240 stopur – lær at bruge uret

Sportline 240 stopur er et multifunktionelt stopur, der tilbyder timere til split og single events; måned, dag og tid indstillinger en alarm; en stødresistent sag og en 40-tommers snor til let transport. At lære at betjene de forskellige funktioner er relativt enkel og tager kun et par minutter.

Brug af timerne

Fjern plastfilmen fra frontdisplayet, og træk i batteribeskyttelsen. tappe ud fra bagsiden af stopuret, før du bruger enheden. For at begynde at bruge timeren skal du trykke på den midterste knap øverst på stopuret og holde den nede, indtil displayet viser 0:00.

Tryk på højre knap øverst på stopuret for at begynde at bruge timeren . Tryk på den samme knap for at stoppe timingen. Tryk på venstre sideknap øverst på stopuret for at nulstille timeren.

Tryk på højre sideknap oven på stopuret for at begynde at bruge split-timeren. Tryk på venstre sideknap øverst på stopuret for at afslutte split. Tryk igen for at frigøre.

Gentag efter behov for flere split-tider. Tryk på højre sideknap øverst på stopuret for at stoppe timingen.

Tryk på venstre sideknap oven på stopuret for at nulstille timeren.

Ur og Alarmfunktioner

Tryk på den midterste knap øverst på stopuret tre gange for at skifte til tidtagningstilstand.

Tryk på knappen til venstre øverst på stopuret for at vælge minutterne på urskærmen. Tryk på højre knap øverst på stopuret for at ændre cifrene på displayet til det ønskede tidspunkt.

Tryk på venstre knap øverst på stopuret for at skifte til timetilstand. Tryk på højre sideknap øverst på stopuret for at skifte til det ønskede tidspunkt. Gentag disse trin for at ændre dato, måned og dag på displayet. Tryk på den midterste knap oven på stopuret for at afslutte tidtagningstilstand.

Tryk på den midterste knap øverst på stopuret to gange for at indstille alarmen. Tryk på venstre knap på toppen af stopuret for at vælge timer og minutter for alarmen.

Tryk på højre knap øverst på stopuret for at skifte mellem timer og minutter. Tryk på den midterste knap øverst på stopuret for at afslutte alarmtilstand.