Sådan øges størrelsen på mine lår

Sådan får du større lår

Mange mennesker ønsker at mindske størrelsen på deres lår. Men folk født med naturligt tynde ben er normalt opsat på at gøre det modsatte.

For at øge størrelsen på dine lår skal du tage på i vægt. Men det er vigtigt at gøre dette på en sund måde, ikke ved at spise masser af junkfood.

En ny diæt kombineret med regelmæssig motion skal få resultater med rimelighed hurtigt og skal være let at vedligeholde.

For at gå op i vægt skal du spise flere kalorier, end du forbrænder. Spis sunde kulhydrater som brun ris og pasta samt fødevarer fyldt med gode fedtstoffer som avocado og fedtet fisk.

Lav enbenede lunger for at hjælpe med at opbygge dine lårmuskler. Stå med fødderne skulderbredde fra hinanden og gå en fod fremad. Når du træder frem, skal du bøje dit rygknæ mod gulvet. Hold i tre sekunder, og vend derefter tilbage til stående position. Gør 15 gange på hvert ben, og gentag derefter hele processen to gange mere. Prøv at gøre dette hver dag.

Indarbejd squats i dit træningsregime. Stå med dine ben skulderbredde fra hinanden, og bøj dine knæ, mens du holder din røv bagud, som om du skal sidde i en stol. Hold squat-positionen i tre sekunder, og løft dig derefter op igen. Lav tre sæt med 15 gentagelser dagligt.

Deltag i et motionscenter og bed en medarbejder om at vise dig, hvordan du bruger vægttræningsmaskinerne, især dem, der er beregnet til ben, såsom benforlængelsesbænken.

At drikke en proteinshake hver dag hjælper med at opbygge muskler. Du kan finde proteinvalle i købmands- og helsekostbutikker.