Armitron Alle sportsinstruktioner

Armitron Alle sportsinstruktioner

Armitron All-Sport-uret, der er tilgængeligt for mænd og kvinder, sælges for under 1100 kr. Ud over at vise klokkeslættet kan Armitron All-Sport-ure fungere som en timer og have en alarm. For at bruge dette ur korrekt skal du vide, hvordan du programmerer det.

Find de fire metalknapper ved siden af uret i fire hjørner omkring urskiven. Brugervejledningen til Armitron All-Sport-uret markerer den øverste knap til venstre “A”, nederst til venstre som “B”, den øverste højre knap som “C” og nederst til højre som “D.”

Tryk på “Set” -knappen, “A”, og hold den nede for at indstille tid og dato på dit ur. Dette får numrene på urets overflade til at blinke. Tryk på “C” -knappen for at nulstille antallet af sekunder. Tryk på “B” for at gå videre til indstillingerne til timer og minutter. Tryk på “C” for at gå videre med timer og minutter for at få aflæsningen på uret til at matche det aktuelle klokkeslæt.

Tryk på “B” to gange, efterfulgt af “A” for at indstille alarmen. Dette får alarmtiden til at blinke, startende med timer. Tryk på “C” for at gå videre med timerne. Tryk på “B” igen og derefter “C” for at gå videre til minutindstillingen.

Gå ind i “Alarm” -tilstand ved at trykke to gange på “B”. Tryk på “C” for at ændre aktiveringsstatus for både alarmen og timeklokken. Status for alarmen og timeklokken er angivet med henholdsvis et klokke- og hussymbol på uret.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *