Hvad er en god afstand til et løb

Hvad er en god længde på et løb?

At finde ud af den bedste afstand at løbe kan være udfordrende, især hvis du er en ny løber. Der er en række forskellige elementer at overveje, herunder din fysiske kondition, lokale terræn og klima. Fokusering først på din fitness hjælper dig dog med at bestemme den afstand, der er den bedste basisafstand for dig.

Byg din fitness op

Inden du prøver at løbe i en hvilken som helst afstand , er det vigtigt, at du først bygger dit fitnessniveau. I sin bog “Fitness Running” anbefaler Richard Brown, at du evaluerer din fitness for at sikre, at du kan gå mindst 30 minutter kontinuerligt i mindst tre gange om ugen, før du starter et kørende program. Når du har etableret din gangevne, kan du begynde at løbe.

Tænk mere på minutter og mindre på afstand

Mange nye løbere svigter i deres løbeprogrammer, fordi de tror, de har brug for at nå en bestemt afstand for at få succes. Når du har opbygget din gangtid, skal du integrere løb ved at afsætte minutter specifikt til løb. Hver dag kan du bygge videre på dette, så hele din 30 minutters gåtur bliver et løb. Når du har gjort dette, kan du evaluere din hastighed og bestemme den bedste afstand for dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *