trapper kardio

Så mange kalorier forbrænder du ved at træne på trapper til 9. etage

Du er måske ikke klar over det, men at vælge trappen i stedet for elevatoren kan hjælpe dig med at nå dine vægttabsmål. Faktisk svarer forbrændte kalorier i klatring på ni etager til at spise cirka to almindelige M & M’er. Endnu mere er forbrændte kalorier, der klatrer 150 trapper, lig med fem M & M.’er.

Fakta om trappestigning

Det er ikke en eksakt videnskab at bestemme antallet af kalorier, du forbrænder på at gå i trapper. Med så mange variabler involveret, såsom dit tempo, antallet af trin i en trappe, din kropsvægt og vægten af de ting, du bærer, det kan være svært at komme med et præcist antal forbrændte kalorier, der klatrer på ni etager. Når det er sagt, kan du bruge nogle generelle data til at estimere antallet af kalorier, du kan brænde op ad trapper.

    • Den gennemsnitlige trappe har ca. 12 til 16 trin.
    • National Multiple Sclerosis Society siger, at den gennemsnitlige deltager for deres Det kan tage 15 til 25 minutter at bestige MS-begivenheder for at bestige 36 trapper.
    • En 150 pund person kan forbrænde ca. 223 kalorier på 30 minutter ved hjælp af en trappe trinmaskine.
    • I en lille december 2012-undersøgelse offentliggjort i PLOS , deltagere forbrændte 8,5 kalorier pr. Minut trappekørsel . Den samme undersøgelse rapporterer, at den gennemsnitlige energiforbrugsprocent ved at klatre et trin er 0,09 kalorier. Tidligere undersøgelser fandt lignende resultater, der spænder fra 0,09 til 0,11 kalorier pr. Trin.

Brug af dataene fra 2012-undersøgelsen, en rimeligt skøn for forbrændte kalorier, der klatrer på ni etager, forudsat at 12 trin pr. trappe er 5,4 kalorier. På samme måde svarer forbrændte kalorier, der klatrer 150 trapper, til 13,5 kalorier.

Træningsretningslinjer for vægttab

Når det kommer til at tabe sig, tæller hvert minut træning. Derfor ved at tage trappen hver chance, du får , hjælper dig med at komme ud foran i slutningen af dagen. Desuden er det ikke kun de kalorier, du forbrænder, der betyder noget. Ifølge Center for Disease Control and Prevention i USA bidrager de sundhedsmæssige fordele ved at deltage i regelmæssig kardiovaskulær træning såsom trappekørsel også til en reduktion i hjertesygdomme, slagtilfælde og type 2-diabetes.

Minimumsretningslinjerne for generelle sundhed indstillet af US Department of Health and Human Services siger, at voksne bør få 150 minutter om ugen med moderat intensitet eller 75 minutter om ugen med kraftig intensitet aerob aktivitet plus to eller flere dage med muskelstyrkende øvelser, der involverer alle større muskelgrupper. Men hvis du prøver at tabe dig , foreslår Mayo Clinic at øge din aerobe træning til maksimalt 300 minutter hver uge.

Men bare hvor meget vægt er sikkert at tabe hver uge? Nå, CDC foreslår et til to pund om ugen som det maksimale du skal tabe. For at hjælpe dig med at nå dette mål skal du gøre det til et punkt at klatre en bestemt mængde trapper hver dag.

Hvis du f.eks. Tager et gennemsnit på 8,5 forbrændte kalorier pr. Minut trappeklatring og ganger det med 15 minutter kan du forbrænde 127 kalorier. Denne enkle strategi kan gøre det lettere at tilpasse træning til en travl tidsplan.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *