Sole E35 Crosstrainer

Sådan skiller du en Sole E35 Crosstrainer ad

Sole E35 Crosstrainer er en crosstraining-enhed designet til at hjælpe med at udøve flere af kroppens muskelgrupper.

Pedaler fastgjort til bunden af det elliptiske arbejde benene, mens et par styr er rettet mod overkroppens muskler; justerbare modstandsindstillinger øger eller reducerer træningens sværhedsgrad som ønsket. Hvis du ønsker at pakke din elliptiske for lettere opbevaring, skal du først adskille enheden i dens individuelle komponenter. De fleste af stykkerne holdes på plads med bolte eller skruer, og brugen af enkle håndværktøjer vil være tilstrækkelig til adskillelse.

Allerførst, træk den ledningen ud af stikkontakten. Fjern skruerne, der fastgør armdækslerne, de glidende hjuldæksler, stabiliseringsdækslerne og hældningsdækslerne på plads. Fjern dækslerne, og læg dem til side.

Find de punkter, hvor hvert styr forbinder til enderne af forbindelsesarmene. Fjern boltene, der er placeret ved hvert forbindelsespunkt, og løft derefter styret fri af forbindelsesarmene. Find plastikdækslerne i slutningen af hvert styr. fjern skruerne, der holder hvert dæksel på plads, fjern derefter dækslerne, og læg dem til side.

Frakobl ledningerne, der er fastgjort til hvert styr. Træk styret af elliptisk og læg dem til side. Fjern skruerne, der fastgør konsollenheden til konsolmasten. Løft enheden opad og undersøg undersiden af konsollen. Frakobl computerkablet, to håndpulskabler, modstandskontaktledning og hældningskontaktledning. Fjern konsollen, og læg den til side.

Løft dækslet i bunden af konsolmasten, og fjern boltene, der fastgør masten til den elliptiske bund. Frakobl hældningsmotorens kraftledninger, fjern derefter masten fra ellipsen og læg den til side.

Find det punkt, hvor skråskinnesamlingen slutter sig til hovedrammen. Fjern boltene, der fastgør enden af enheden til beslaget på hovedrammen. Adskil skinnesamlingen fra rammen.

Tips

Efter adskillelse, tape enderne af kontroltrådene til enderne af den lodrette stolpe; dette hjælper med at forhindre ledningerne i at glide ind i stolpens indre, hvor det kan vise sig vanskeligt at hente. Gem alle bolte, skruer og skiver i plastposer eller beholdere, og opbevar dem med den adskilte elliptiske; det kan være nyttigt at mærke poserne efter hvor stykkerne går. Nogle af de elliptiske stykker er store eller svære at adskille; hjælp fra en anden person kan vise sig at være nyttig, når du afbryder konsollens ledninger eller fjerner den lodrette stolpe.